Rüyada silahlı çatışma olduğunu görmek

Rüyada silahlı çatışma olduğunu görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, huzura erileceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına delalet eder.

Rüyada silahlı çatışma olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar boşa gitmeyecek.

Rüyada silahlı çatışma olduğunu görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına yorulur.

Rüyada silahlı çatışma insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada silahlı çatışma yapmak rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine rivayet eder.

Rüyada silahlı çatışma çıkması sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada trafikte silahlı çatışma görmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada silahlı çatışma içinde olmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada teröristlerle silahlı çatışma görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, sürekli tartışacağına yorulur.

Rüyada okulda silahlı çatışma görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments