Rüyada siyasi görmek

Rüyada siyasi görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına yorulur.

Rüyada siyasi gördüyseniz:

  • Bir ailevi sorun ya da duygusal ilişkilerinizdeki gelişmeler sizi engelleyebilir.

Rüyada siyasi görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyasi toplantı sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, insanlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyasi bayrak görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine yorulur.

Rüyada siyasi bir partiye üye olmak içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına yorulur.

Rüyada siyasi kitap görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyasi parti görmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada siyasi olay görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aldığı borçların katbekat artacağına işaret eder.

Rüyada siyasi liderin elini öpmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments