Rüyada babam kusuyordu

Rüyada babam kusuyordu geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada babam kusuyordu gördüyseniz:

  • Fikirlerinize güvenebilir, yaratıcı işler ortaya çıkartabilirsiniz.

Rüyada babam kusuyordu çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada babam ölüyordu hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babam ile evlenmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada babam zor durumda ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, adının fesada karışacağına tabir olunur.

Rüyada babam ölmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada babam ev alıyor yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına rivayet eder.

Rüyada babam sarhoştu kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babam kovaladı kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments