Rüyada sondaj

Rüyada sondaj hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine yorulur.

Rüyada sondaj gördüyseniz:

  • İş hayatınız ön plana çıkıyor.

Rüyada sondaj aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sevinç ve sürura tabir olunur.

Rüyada büyük sondaj makinası görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sondaj görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, yüzünün de güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments