Rüyada su ile abdest almak

Rüyada su ile abdest almak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada su ile abdest almak gördüyseniz:

  • Karizmanız halledemeyeceğiniz şey veya etkileyemeyeceğiniz kişi olmadığına işaret ediyor.

Rüyada boy abdest alamamak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, yanlış yollardan döneceğine inanılır.

Rüyada abdest almak ne şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada abdest ögrenmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada az su ile abdest almak huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine işaret eder.

Rüyada abdest ve namaz canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yağ ile abdest almak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdest ihya iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına işaret eder.

Rüyada abdest tazelemek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments