Rüyada su solucanı görmek

Rüyada su solucanı görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, dertlerin aşılacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada su solucanı gördüyseniz:

  • Doğru alanda ilerlediğinizin hala farkına varmamış olamazsınız.

Rüyada su solucanı görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, maddi açıdan nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada solucanı öldürmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada bağırsak solucanı çok daha fazla adım atacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz solucanı görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı toprak solucanı görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak altinda solucanı görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına delalet eder.

Rüyada büyük toprak solucanı görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yer solucanı görmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments