Rüyada su üzerinde yılan görmek

Rüyada su üzerinde yılan görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su üzerinde yılan gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeli siniz.

Rüyada su üzerinde yılan görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yolun üzerinde yılan görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize alamet etmektedir.

Rüyada yatak üzerinde yılan görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret eder.

Rüyada ağaç üzerinde yılan görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına alamet eder.

Rüyada üzerinde siyah yılan görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, üçüncü gözünün açılacağına inanılır.

Rüyada üzerinde bir sürü yılan görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının üzerinde yılan görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada seccade üzerinde yılan görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments