Rüyada şuan konuşmadığın birini görmek

Rüyada şuan konuşmadığın birini görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, dertlerin sonlanacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şuan konuşmadığın birini gördüyseniz:

  • İnsanlarla iyi iletişim içinde olmaya devam ediyorsunuz.

Rüyada şuan konuşmadığın birini görmek maddi sorumluluklarının artacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hiç konuşmadığın birini görmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada konuşmadığın birini dövmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, herkesin takdirini toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada artık konuşmadığın birini görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına işarettir.

Rüyada konuşmadığın küs olduğun birini görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin konuşmadığın birini görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada konuşmadığın birini hasta görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments