Rüyada sucuklu yumurta

Rüyada sucuklu yumurta bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kişinin kazancının artacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada sucuklu yumurta gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kırmamak için, kaldırabileceğinizden fazla yük üstlenmektense açıksözlü olmanızda fayda var.

Rüyada sucuklu yumurta sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sucuklu börek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada sucuklu menemen yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada sucuklu kuru fasulye verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sucuklu sandviç görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işarettir.

Rüyada sucuklu lokum yemek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine delalettir.

Rüyada sucuklu ekmek yemek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, hak yemeyeceğine yorulur.

Rüyada sucuklu ceviz görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments