Rüyada susuz yüzmek

Rüyada susuz yüzmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada susuz yüzmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi manipüle etmeye çalışan kişilere takılmayın.

Rüyada susuz çorba umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada aç susuz kalmak sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada susuz hap içmek yanlış yatırımlar yapılacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada susuz yüzmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine inanılır.

Rüyada susuz köpek görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada susuz hayvana su vermek dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada susuz dere görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada susuz bahçe görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments