Rüyada tanımadığım bir erkek elimi tuttu

Rüyada tanımadığım bir erkek elimi tuttu helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, lüks içinde olacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, çok başarılı olunacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine delalettir.

Rüyada tanımadığım bir erkek elimi tuttu gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınızın veya partnerinizin üzerine fazla gitmeniz, kırılmasına neden olabilir.

Rüyada tanımadığım bir erkek elimi tuttu varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine yorulur.

Rüyada tanımadığım erkek elimi tuttu şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığım birinin elimi tutması doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığım biri elimi tuttu sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada tanımadığım bi erkek görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığım erkek çocuğu görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada bir erkek elimi öptü insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığım bir erkek görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, sorunların artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments