Rüyada tavanda sallanmak

Rüyada tavanda sallanmak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, karalar bağlayacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, onurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavanda sallanmak gördüyseniz:

  • Çok fazla çalışmanız gerekebilir.

Rüyada tavanda küf görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada tavanda yatmak kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavanda durmak en yüksek makamlara oturacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine işarettir.

Rüyada tavanda arı görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada tavanda sallanmak daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalettir.

Rüyada tavanda kar görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavanda delik içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine delalet eder.

Rüyada tavanda bit görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments