Rüyada tavandan su akıyor

Rüyada tavandan su akıyor deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, galibiyetlerinin artacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, ailesi ile mutlu olacağına, tövbe edeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada tavandan su akıyor gördüyseniz:

  • Risk almadan hiçbir şey elde edilemiyor.

Rüyada eve tavandan su basması kazancını büyük miktarda arttıracağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tavandan su akıyor eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Rüyada tavandan su fışkırması hayırlı kazançlar elde edileceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işarettir.

Rüyada tavandan sarı su akması yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, yalan söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavandan yağmur damlaması zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına alamet eder.

Rüyada tavandan su sızdığını görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada tavandan su akması ne demek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına rivayet eder.

Rüyada tavandan akan su görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments