Rüyada taziye evi olmak

Rüyada taziye evi olmak rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada taziye evi olmak gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmakta fayda var.

Rüyada taziye de ağlamak rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada taziye evi olmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada taziye görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada taziye yapmak eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, iş projelerinin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada taziye yemeği vermek parasal krizler yaşanacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada taziye yerine gitmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine inanılır.

Rüyada çok kalabalık taziye görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine inanılır.

Rüyada taziye ettiğini görmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments