Rüyada tekne yarışı

Rüyada tekne yarışı hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, günahtan temizlenmeye, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, hasret ve özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekne yarışı gördüyseniz:

  • Doğruları filtrelemeden duygularınızı dile getirebilirsiniz.

Rüyada tekne tekne hamur görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekne yarışı zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekne ile gezmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada boş tekne görmek edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada tekne diyanet hayırlı bir işe adım atılacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekne bulmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına tabir olunur.

Rüyada tekne temizlemek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekne kullanmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments