Rüyada babasının hapse girdiğini görmek

Rüyada babasının hapse girdiğini görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine tabir olunur.

Rüyada babasının hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Aslen zor veya ağır olduğu belli konularda kafanızı netleştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada babasının hapse girdiğini görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine işaret eder.

Rüyada anne babasının hapse girdiğini görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada hapse girdiğini görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına delalettir.

Rüyada bir insanın hapse girdiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada kocamın hapse girdiğini duymak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eşiyle hapse girdiğini görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ablasının hapse girdiğini görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini hapse girdiğini görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments