Rüyada tesbih yanması

Rüyada tesbih yanması ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, şansının geri döneceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, sorunları başarıyla çözmeye, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine yorulur.

Rüyada tesbih yanması gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir hareket beklemeden hemen atağa geçmeniz gerekiyor.

Rüyada tesbih almak çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine delalettir.

Rüyada iki tesbih görmek başarıya ulaşacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tesbih satmak dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına delalettir.

Rüyada çok tesbih görmek önündeki engelleri aşamayacağına, iş sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kuka tesbih yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tesbih beğenmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada tesbih yutmak allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada tesbih çalınması yeni bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments