Rüyada torbayla elma görmek

Rüyada torbayla elma görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada torbayla elma gördüyseniz:

  • Yavaşlamanız veya kararsız kalmanız durumunda pozisyonunuzu kaybedebilir veya karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada torbayla elma görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada torbayla un görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işarettir.

Rüyada torbayla buğday görmek kısmetlerinin de kapanacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada torbayla para bulmak kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet eder.

Rüyada torbayla şeker görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine inanılır.

Rüyada torbayla para görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine delalettir.

Rüyada torbayla toz şeker görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada torbayla bulgur görmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments