Rüyada torununu gelin görmek

Rüyada torununu gelin görmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına işaret eder.

Rüyada torununu gelin gördüyseniz:

  • Kafanızdaki kuruntulardan biran önce kurtulmalısınız.

Rüyada torununu gelin görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada torununu aramak daha sonra işlerin açılacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada torununu sevmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın torununu sevmesi işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada teyzemin torununu görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada erkek torununu emzirmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada annenin torununu dövmesi kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada torununu mutlu görmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yıpranacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments