Rüyada turşu dökmek

Rüyada turşu dökmek en yüksek makamlara oturacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, kaybettiği şeyi bulmasına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada turşu dökmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada turşu ve turşu suyu görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalet eder.

Rüyada turşu kurmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada turşu satmak kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, her geçen gün başarıların artacağına inanılır.

Rüyada turşu bidonu aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, kendisiyle de gururlanacağına delalettir.

Rüyada turşu doldurmak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada bozuk turşu onuruna ve şerefine leke süreceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada turşu ne demek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine alamet eder.

Rüyada turşu yiyememek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments