Rüyada bacağının kıllarını almak

Rüyada bacağının kıllarını almak dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada bacağının kıllarını almak gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmeniz sizi istediğiniz konuma taşımakla kalmayıp isteklerinizi yerine getirmenize yardım edebilir.

Rüyada bacağının kıllarını almak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Rüyada el kıllarını yakmak sadaka ya da zekat vereceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanak kıllarını almak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya işarettir.

Rüyada kıllarını jiletle almak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada erkeğin kıllarını aldırması neşesini kaçıracağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada yüzünün kıllarını temizlemek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yeni işler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıllarını traş etmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına rivayet eder.

Rüyada bacak kıllarını yakmak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments