Rüyada üstünü dikmek

Rüyada üstünü dikmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstünü dikmek gördüyseniz:

  • Baskı altında yıkılmamalı veya baskı uygulamamalısınız.

Rüyada üstünü giymek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ona yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstünü dikmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına inanılır.

Rüyada üstünü çıkarmak mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, ele geçen paranın daha da artacağına alamet eder.

Rüyada üstünü yakmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kişinin kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada üstünü temizlemek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına işarettir.

Rüyada kendi üstünü çıkarmak şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada üstünü karınca sarması rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette üstünü kirletmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, büyük kayıplara uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments