Rüyada üzüm bağı görmek ne demektir

Rüyada üzüm bağı görmek ne demektir borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendi işini açacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yüzünün her daim güleceğine, başarılar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada üzüm bağı görmek ne demektir gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan bir yeteneğiniz var.

Rüyada üzüm ve üzüm bağı görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada üzüm bağı görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm bağı yaprağı görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada kurumuş üzüm bağı görmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı üzüm bağı görmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm bağı görmek ve yemek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, bir uzmana başvurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı üzüm bağı görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada üzüm bağı görmek ne demektir işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments