Rüyada vurulma silahla

Rüyada vurulma silahla zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, hoşgörülü biri olunacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine işarettir.

Rüyada vurulma silahla gördüyseniz:

  • Sizi yanlış anlamasınlar.

Rüyada vurulma silahla yeniden bir araya geleceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işarettir.

Rüyada vurulma görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada vurulma tehlikesi yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet eder.

Rüyada silahla vurulma isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafadan silahla vurulma üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına inanılır.

Rüyada silahla ayaktan vurulma işinin başına geçeceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada vurulma haberi almak darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tabanca ile vurulma bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, elindekileri de alıp götüreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments