Rüyada yağmurlu havada güneş görmek

Rüyada yağmurlu havada güneş görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurlu havada güneş gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya şikayetleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yağmurlu havada güneş görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada yağmurlu havada yüzmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine alamet eder.

Rüyada yağmurlu havada tır sürmek ön planda kalmayı sağlayacağına, üzüntü yaşamaya işarettir.

Rüyada yağmurlu havada yolculuk mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, günlerinin güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada yağmurlu havada dolaşmak işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine yorulur.

Rüyada yağmurlu havada kaybolmak verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada yağmurlu havada motor sürmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalettir.

Rüyada yağmurlu havada otobüse binmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments