Rüyada yangından korkmak

Rüyada yangından korkmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yangından korkmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde birtakım gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Rüyada yangından zehirlenmek kişisel kavgaların son bulacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yangından korkmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi yangından kurtarmak allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yangından kurtulduğunu görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada babayı yangından kurtarmak çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına rivayet eder.

Rüyada yangından hayvanları kurtarmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada yangından birini kurtarmak gelirinin daimi olacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada bebeği yangından kurtarmak birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments