Rüyada yaş toprak kazmak

Rüyada yaş toprak kazmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, bol muhabbette olacağına, kafasının karışacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, gülen yüzünün de solacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaş toprak kazmak gördüyseniz:

  • Özel bir kişi yeteneklerinizi veya ortaya koyduklarınızı takdir edebilir ya da size bazı önerilerde bulunabilir.

Rüyada toprak ağza toprak alıp tükürmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada yol toprak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına delalet eder.

Rüyada toprak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada toprak çapalamak sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, ticaretinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprak görülmesi hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprak yükselmesi kazaya ve belaya yakın olacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar ve toprak görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalet eder.

Rüyada ıslak toprak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments