Rüyada yaşlıya ekmek vermek

Rüyada yaşlıya ekmek vermek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlıya ekmek vermek gördüyseniz:

  • Sakın üzerine gitmeyin, gerçekten hasta olabilir.

Rüyada yaşlıya ekmek vermek razı geleceğine, sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlıya su vermek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüste yaşlıya yer vermek kararlarına saygı duyulacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlıya yemek yedirmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına inanılır.

Rüyada yaşlıya yer vermek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada yaşlıya yardım kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlıya hizmet etmek üzüntülerinden kurtulacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yaşlıya su vermek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments