Rüyada yatağa yağ dökülmesi

Rüyada yatağa yağ dökülmesi aydınlığa çıkılacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına işarettir.

Rüyada yatağa yağ dökülmesi gördüyseniz:

  • Herkesin herşeyi bilmesi mümkün olmadığı gibi, karşınızdaki kişilerin fikirlerini anlatmasına şans tanıyın.

Rüyada yatağa düşmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatağa yağ dökülmesi biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada yatağa atmak stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yatağa sığmamak çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Rüyada yatağa çay dökülmesi işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine işarettir.

Rüyada yatağa süt dökülmesi sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, güvensizliğini yeneceğine yorulur.

Rüyada bir yatağa yatmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işarettir.

Rüyada yatağa kaçırmak hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayse

Tatil icin hazirlanirken birden iki yataga yag dökülüyor ve iki yatagi temizlemeye calisiyorum temizlenmedigi icin yatagi gelin alin yenisini getirin yenisini istiyorum ve uyaniyorum

Ayşe

Rüyada yarım kase sıvı yagı kattıgını ve koyup yanlışlıkla döküldügünü ve koltug un üstüne döküldügünü görmek ve yarım kase bide yatagın üstüne döküldügünü g örmek sonra temizlemesi rica edsem ho cam bununda rüya tabirini edermisiniz di ger arama motorlarında bulamıyorum o yüzden demişdim ve yanlış anlamayın hocam