Rüyada yataktan yılan çıkması

Rüyada yataktan yılan çıkması mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yataktan yılan çıkması gördüyseniz:

  • Belli bir teklif ya da önerinin değerlendirmesini yaparken gerçekçi olmanızda fayda var.

Rüyada yataktan yılan çıkması rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yataktan yılan atmak gerginliğin biteceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yataktan kaldırılmak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada yataktan sürüklenmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulur.

Rüyada yataktan uçmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek yataktan düşmesi maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına tabir olunur.

Rüyada yataktan iğne çıkarmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yaşamına bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yataktan akrep çıkması yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, yeni kısmetlere nail olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments