Rüyada bakanlık müfettişi görmek

Rüyada bakanlık müfettişi görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına işarettir.

Rüyada bakanlık müfettişi gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek davranırsanız herkesin gönlünü kazanmış olursunuz.

Rüyada bakanlık müfettişi görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada okul müfettişi görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada vergi müfettişi görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada müfettişi görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bakanlık binası görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments