Rüyada yemyeşil buğday tarlası görmek

Rüyada yemyeşil buğday tarlası görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına delalettir.

Rüyada yemyeşil buğday tarlası gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla iletişim kurmanız bazı olayları farklı şekilde görmenizi sağlayabilir veya yeni fırsatların önünü açabilir.

Rüyada yemyeşil buğday tarlası görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada yemyeşil tütün tarlası görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemyeşil pamuk tarlası görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada yemyeşil pancar tarlası görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yemyeşil karpuz tarlası görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yemyeşil ekin tarlası görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına tabir olunur.

Rüyada buğday tarlası sulamak durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday tarlası ekmek sıkıntılar son bulacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments