Rüyada ağarmış kıl görmek

Rüyada ağarmış kıl görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha pozitif biri olacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine delalettir.

Rüyada ağarmış kıl gördüyseniz:

  • Yoksa durumlar istenmeyen şekilde büyüyebilir.

Rüyada ağarmış kıl görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına inanılır.

Rüyada saçlarım ağarmış eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine yorulur.

Rüyada saçları ağarmış görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada birini saçları ağarmış görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saçını ağarmış görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada ağarmış saç başarılı ve kazançlı olacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saçlarını ağarmış görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçları ağarmış kadın görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments