Rüyada yeşil bakla pişirmek

Rüyada yeşil bakla pişirmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, kötü gününü de paylaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada yeşil bakla pişirmek gördüyseniz:

  • Bir seyahat, eğitim, seminer, kur ya da konferans yeni olanakları ya da seçenekleri önünüze getirebilir.

Rüyada yeşil bakla toplamak somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yeşil bakla ayıklamak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bakla pişirmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada yeşil taze bakla görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş yeşil bakla görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçede yeşil bakla görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil bakla görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil bakla satın almak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments