Rüyada yıkık oda görmek

Rüyada yıkık oda görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, çok mutlu edeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalet eder.

Rüyada yıkık oda gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi hafife aldıklarını fark edebilirler.

Rüyada yıkık ev düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada yıkık oda görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkık bir evi onarmak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine tabir olunur.

Rüyada yıkık görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine delalettir.

Rüyada yıkık tuvalet aile hayatı içinde mutlu olunacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalet eder.

Rüyada yıkık tavan yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına tabir olunur.

Rüyada yıkık eve taşınmak başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada yıkık ev onarmak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments