Rüyada yılan öldürmek ve zehrini akıtmak

Rüyada yılan öldürmek ve zehrini akıtmak arzularına kavuşacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulur.

Rüyada yılan öldürmek ve zehrini akıtmak gördüyseniz:

  • Dürüst konuşmalar bir ilişkinizin istikrar kazanmasını sağlayabilir.

Rüyada yılan öldürmek ve zehrini akıtmak rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yılan zehrini emmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan sokması ve zehrini çıkarmak herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Rüyada siyah yılan zehrini çıkarmak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yılan zehrini görmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yılan tutup zehrini akıtmak atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yılan ısırması ve zehrini çıkarmak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işarettir.

Rüyada yılan zehrini temizlemek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, birçok ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments