Rüyada yılanı kafasından ısırmak

Rüyada yılanı kafasından ısırmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, istenen her şeye sahip olunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, rahat bir hayat sürüleceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına inanılır.

Rüyada yılanı kafasından ısırmak gördüyseniz:

  • Doğru kararı verebilmek için biraz zamana ihtiyacınız var.

Rüyada yılanı kafasından ısırmak hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı kafasından öldürmek rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanı kafasından tutmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yılanı kafasından tutmak çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı kafasından yakalamak yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada büyük yılanı kafasından tutmak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine alamet eder.

Rüyada kafasindan kan akmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalet eder.

Rüyada kafasından bit almak bütün sıkıntılardan kurtulmaya, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments