Rüyada yılanın birini yuttuğunu görmek

Rüyada yılanın birini yuttuğunu görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, insanlara olan güvenin artacağına alamet eder.

Rüyada yılanın birini yuttuğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelmenizi sağlayacak programlar yapabilirsiniz.

Rüyada yılanın birini yuttuğunu görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev yılanın birini yuttuğunu görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın bir şey yuttuğunu görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yılanın insanı yuttuğunu görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın yuttuğunu görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada büyük yılanın küçük yılanı yuttuğunu görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına inanılır.

Rüyada yılanın birşey yuttuğunu görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın kendisini yuttuğunu görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments