Rüyada yıldırım gök gürültüsü

Rüyada yıldırım gök gürültüsü mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kazancının da azalacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, parasının ve malının artacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine tabir olunur.

Rüyada yıldırım gök gürültüsü gördüyseniz:

  • Sorumluluğu tek başınıza üstlenmek isteyebilirsiniz.

Rüyada yıldırım ve fırtına çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada gök gürültüsü yıldırım hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, hayatının da zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldırım düştüğünü sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, sağlığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada yıldırım gök gürültüsü dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldırım ve yangın kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada eve yıldırım düşmesi deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada fırtına yıldırım görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıldırım isminin anlamı çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, onlarla gönül birliği edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments