Rüyada yırtılmış koltuk görmek

Rüyada yırtılmış koltuk görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yırtılmış koltuk gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri onlarla da paylaşmalısınız.

Rüyada yırtılmış koltuk görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtılmış dolar görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtılmış etek görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yırtılmış bayrak görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada yırtılmış pijama görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, maddi olarak zor bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada yırtılmış muska görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada yırtılmış çizme görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtılmış gömlek görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments