Rüyada yokuş inmek

Rüyada yokuş inmek yeni bir araba satın alınacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yokuş inmek gördüyseniz:

  • Başarıyı garantiledikten sonra istediğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada araba yokuş yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına tabir olunur.

Rüyada yokuş yol tırmanmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına delalettir.

Rüyada yokuş aşağı fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada dik yokuş yol çıkmak kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalet eder.

Rüyada dik bir yokuş inmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada at ile yokuş çıkmak yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yol yokuş görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş tırmanmak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments