Rüyada yüzmeyi öğrenmek

Rüyada yüzmeyi öğrenmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, işlerini hafifleteceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine delalettir.

Rüyada yüzmeyi öğrenmek gördüyseniz:

  • Karşı çıkmak yerine, bırakın rahatlasınlar.

Rüyada yüzmeyi bilmemek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada yüzmeyi öğrenmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde yüzmeyi görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına rivayet eder.

Rüyada havuzda yüzmeyi öğrenmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada yüzmeyi öğretmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, ferahlık veren sözler duymaya işaret etmektedir.

Rüyada yüzmeyi görmek bol kazançlı günler geçireceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada havuzda yüzmeyi öğretmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde yüzmeyi öğrenmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments