Rüyada yüzün çirkinleşmesi

Rüyada yüzün çirkinleşmesi rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, üzüleceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yüzün çirkinleşmesi gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlık nedeniyle yanlış kararlar alabilirsiniz.

Rüyada yüzün tırmalanması hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada yüzün uyuşması sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzün bronzlaşması yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işarettir.

Rüyada yüzün parlaması işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine inanılır.

Rüyada yüzün kıllanması sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzün şişmesi dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzün yok olması yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, neşeleneceğine işaret eder.

Rüyada yüzün kararması kazancın günden güne daha da artacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments