Rüyada zengin

Rüyada zengin büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada zengin gördüyseniz:

  • Şu sıralar alışveriş yapabilir, istediğiniz şeylere sahip olabilirsiniz.

Rüyada zengin çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulur.

Rüyada zengin evi görmek atılan adımların boşa gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada zengin talip kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, düşmanlarla beraber oturmaya delalet eder.

Rüyada zengin ev görmek maddi varlığının çoğalacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine inanılır.

Rüyada zengin eve girmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine inanılır.

Rüyada zengin görünmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zengin kızı kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada zengin aile edilen duaların karşılığını bulacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments