Rüyada ziyarete gidememek

Rüyada ziyarete gidememek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, elinin kolunun bağlanacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına işarettir.

Rüyada ziyarete gidememek gördüyseniz:

  • Üzerinize gelen kişilere aynı hızla cevap vermeniz olayların büyümesine neden olabilir.

Rüyada ziyarete dua etmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir eve ziyarete gitmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ziyarete gidememek mutluluğunun zedeleneceğine, çok büyük yenilikler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ziyarete gitmek istemek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabanın ziyarete gelmesi ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyi ziyarete gitmek allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada ölülerin ziyarete gelmesi tatsız durumlar yaşanacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada birini ziyarete gitmek etiği duaların allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments