Rüyada balkonda yıkanmak

Rüyada balkonda yıkanmak işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkonda yıkanmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin hakkınızda yanlış hükme vardıklarını anlasanız bile bunu düzeltmek için birşey yapmak içinizden gelmeyebilir.

Rüyada balkonda kar görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, karşılıksız bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkonda kum görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, imkânsızlıklarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkonda olmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalet eder.

Rüyada balkonda gül görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada balkonda çay içmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, çalışmaları kötüleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkonda kedi yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine delalet eder.

Rüyada balkonda oturmak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada balkonda sallanmak gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments