Rüyada başka birinin sakız çiğnediğini görmek

Rüyada başka birinin sakız çiğnediğini görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, gitmediği yerlere gideceğine, işinde başarılı olacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine delalettir.

Rüyada başka birinin sakız çiğnediğini gördüyseniz:

  • Evle ilgili konuların isteklerinizin gerçekleşmesini engellemesine izin vermeyin.

Rüyada başka birinin sakız çiğnediğini görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinin sakız çiğnediğini görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sakız çiğnediğini görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin sakız çiğnediğini görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sakız çiğnediğini görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin sakız çiğnediğini görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sakız çiğnediğini görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulur.

Rüyada beyaz sakız çiğnediğini görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments