Rüyada başka şehre yerleşmek

Rüyada başka şehre yerleşmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada başka şehre yerleşmek gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmemekte fayda var.

Rüyada bir başka şehre gitmek sağlık sorunları yaşanacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada başka şehre gitme eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, evdeki nimetin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bi şehre gitmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına inanılır.

Rüyada başka şehre yerleşmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada evini başka şehre taşımak sevinçli haberler geleceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka şehre misafir gitmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir şehre yerleştiğini görmek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine yorulur.

Rüyada ailecek başka şehre gitmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, tatsızlık olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments