Rüyada başkasının arabasını sattığını görmek

Rüyada başkasının arabasını sattığını görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, yolculuğa, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının arabasını sattığını gördüyseniz:

  • Ay, evinizle ilgili bazı şeylerin ön plana çıkmasını da sebep olabilir.

Rüyada başkasının arabasını sattığını görmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin arabasını sattığını görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi arabasını sattığını görmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evinin sattığını görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının arabasını görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada başkasının arabasını yakmak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının arabasını kullanmak evlatlarının hayrını göreceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalettir.

Rüyada başkasının arabasını çalmak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments