Rüyada başkasının kapısını süpürmek

Rüyada başkasının kapısını süpürmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, yüzlerin asılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada başkasının kapısını süpürmek gördüyseniz:

  • Tartıştığınız kişilerin fikirleri ne olursa olsun onlara saygı göstermek zorundasınız.

Rüyada başkasının kapısını süpürmek her şeyin yolunda gideceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kapısını görmek mal kayıpları da yaşayacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kapısını açık görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada anahtarla başkasının kapısını açmak yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evinin kapısını açmak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yatırımlarının kar getireceğine işarettir.

Rüyada evin kapısını başkasının açmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının kapısını kapatmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, çalıştıkça da allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının kapısını açmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments